Hírességek, akik az elektromos cigarettát választották

Hírességek, akik az elektromos cigarettát választották

Nincs hozzászólás a(z) Hírességek, akik az elektromos cigarettát választották bejegyzéshez

leonardo-di-caprio-cigarette-electronique-16941Egyre népszerűbb az e-cigaretta: az Országos Egészségfejlesztési Intézet 2014. januári jelentése alapján körülbelül 100 ezer felhasználója van hazánkban. A “gőzölés” az Egyesült Államokban is népszerű, és nemcsak az átlagemberek, hanem a sztárok körében is.
Számos filmcsillag tért már át a dohányzásról a gőzölésre, és mint hírességek, példaképül szolgálhatnak mindazok számára, akik ugyancsak szeretnék letenni a cigarettát, de a tapasz, a nikotinos rágógumi vagy a gyógyszerek nem bizonyultak hatékony leszokást segítő eszköznek a számukra.

Leonardo DiCaprio

A Titanic, az Eredet vagy újabban A Wall Street farkasa sztárja saját bevallása szerint megrögzött e-cigi-felhasználó, aki már több éve áttért a hagyományosról az elektromos cigarettára. A színészt többször látták már lelkesen pöfékelni filmjei forgatási szüneteiben.

Johnny Depp

Jack Sparrow kapitány megformálója szintén lelkes elektromos cigarettás, aki bárhol és bármikor szívesen gőzöl, még a vásznon is: 2010-es filmjében, Az utazóban az egyik vonaton játszódó jelenetben láthatjuk pöfékelni.

Lindsey Lohan

Az inkább alkohol- és drogproblémáiról, mint filmjeiről ismert színésznő legalább az egyik káros szokásáról lemondott: sokszor látták már nyilvános helyen e-cigizni; sőt, állítólag a hagyományos cigarettát már teljesen lecserélte elektromosra – írja az http://ecigaretta.eu.

http://ecigaretta.eu/sztarok-akik-az-elektromos-cigaretta-mellett-szavaznak

forrás: OTS

Kapcsolódó cikkek

Bulvar

A szerző:

Itt tudsz hozzászólni:

Back to Top